Nëna prizrenase pendohet që mbyti foshnjën e saj (VIDEO)

Nëna prizrenase pendohet që mbyti foshnjën e saj (VIDEO)

NULL NULL
1 muaj më parë

“Kam menduar ta rris, por nuk ka qenë mundësia”.

Mirëpo M.B bëri krejt të kundërtën.

Ajo i morri jetën foshnjës së saj të porsalindur më 20 prill të vitit të kaluar, në tavanin e shtëpisë së saj.

Por 28 vjeçarja prizrenase është penduar për veprën që bëri e në kushte anonime pranon të tregojë për të, njofton Klan Kosova.

Ngjarjen e prillit të kaluar nuk do ta kujtojë veçse thotë se tek më vonë e mori vesh se çfarë bëri.

M.B qëndroi në paraburgim për më shumë se dy muaj, derisa me gjashtë të këtij muaji Gjykata Themelore e Prizrenit e shpalli fajtore për krimin dhe e dënoi.

Kronikë nga Merita Neziri.