Skema Programore e TV Klan Kosova - Klan Kosova - Jemi një!

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store
Fillon Titulli
00:00Toka jone
00:30Drive Zone
01:15Ju flet Prishtina
02:00Pet Show
02:30Light as a Feather
03:00Lajmet 20:00
03:35Parashikimi i motit
03:40Familja Ime
04:30Fakte
05:30Wazzup
06:20Kultora
07:00Kim possible
07:30Blaze and the monster machines
07:55Publicitet
08:00Ora Shtate
09:15Publicitet
09:20Comodita Tv Shop
09:40MOUK
10:00Familja Ime
10:50Publicitet
11:00Doktor +
12:00Drive Zone
12:43Comodita Tv Shop
13:00Flash
13:15Publicitet
13:25Oxygen
17:00ARTMOTION Superliga
19:00Wazzup
19:45Publicitet
20:00Lajmet 20:00
20:15Liga e Kombeve Greqia – Kosova
20:30Publicitet
20:35Parashikimi i motit
23:15Robi Plaket kur don vet
Fillon Titulli
00:20Apartamenti i Pafajësisë
01:05Dashuri dhe Urrejtje
02:00Humbesi Fiton
03:00Lajmet 20:00
03:35Parashikimi i motit
04:40Rubikon
06:00Ora e Pasdites
06:55Publicitet
07:00Ora Shtate
10:50Comodita Tv Shop
10:55Publicitet
11:00Flash
11:13Parashikimi i motit
11:15Apartamenti i Pafajësisë
12:20S’komplekse
12:50Comodita Tv Shop
13:00Flash
13:20Publicitet
13:20Comodita Tv Shop
13:35Dashuri dhe Urrejtje
14:20Hollywood News Feed
14:42Comodita Tv Shop
15:00Lajmet 15:00
15:15Parashikimi i motit
15:17Comodita Tv Shop
15:33Publicitet
15:40Humbesi Fiton
16:35Ora e Pasdites
17:22Publicitet
17:30Info Magazine
18:35Publicitet
18:40Apartamenti i Pafajësisë
19:30Publicitet
19:50Publicitet
20:10Liga Kombeve Kosova – Irlanda
20:30Publicitet
20:33Parashikimi i motit
20:36Publicitet
22:10Publicitet
22:55Publicitet
23:00Edicioni Special
Fillon Titulli
00:05Publicitet
00:10Wazzup
01:00Akshami me Gjylen
01:45Klan Muzike
02:00Robi Plaket kur don vet
03:00Lajmet 20:00
03:30ARTMOTION Superliga
05:30Sports Show
06:40Hollywood News Feed
06:55Publicitet
07:00Ora Shtate
10:50Comodita Tv Shop
10:55Publicitet
11:00Flash
11:13Parashikimi i motit
11:20Akshami me Gjylen
12:10Light as a Feather
12:50Comodita Tv Shop
13:00Flash
13:15Parashikimi i motit
13:20Publicitet
13:20Comodita Tv Shop
13:35Dashuri dhe Urrejtje
14:20Hollywood News Feed
14:42Comodita Tv Shop
15:00Lajmet 15:00
15:15Parashikimi i motit
15:17Comodita Tv Shop
15:33Publicitet
15:40Humbesi Fiton
16:35Ora e Pasdites
17:22Publicitet
17:30Info Magazine
18:35Publicitet
18:40Kryetari mir me shoke shum
19:30Publicitet
19:35Minuta e Fundit
19:47Publicitet
20:00Lajmet 20:00
20:30Publicitet
20:33Parashikimi i motit
20:36Publicitet
20:45Çka ka shpija
21:35Publicitet
21:45Pasion dhe Profesion
22:45MONKëL
22:55Publicitet
23:00Edicioni Special
Fillon Titulli
00:20ASIST
02:00Dashuri dhe Urrejtje
03:00Lajmet 20:00
03:30Parashikimi i motit
03:35Çka ka shpija
04:20Pasion dhe Profesion
05:10MONKëL
05:25Kryetari mir me shoke shum
06:05Ora e Pasdites
06:55Publicitet
07:00Ora Shtate
10:50Comodita Tv Shop
10:55Publicitet
11:00Flash
11:13Parashikimi i motit
11:15Kryetari mir me shoke shum
12:00Çka ka shpija
12:50Comodita Tv Shop
13:00Flash
13:20Publicitet
13:20Comodita Tv Shop
13:35Dashuri dhe Urrejtje
14:20Hollywood News Feed
14:42Comodita Tv Shop
15:00Lajmet 15:00
15:15Parashikimi i motit
15:17Comodita Tv Shop
15:33Publicitet
15:40Humbesi Fiton
16:30Publicitet
16:35Ora e Pasdites
17:22Publicitet
17:30Info Magazine
18:35Publicitet
18:40Apartamenti i Pafajësisë
19:30Publicitet
19:35Minuta e Fundit
19:58Publicitet
20:00Lajmet 20:00
20:30Publicitet
20:33Parashikimi i motit
20:36Publicitet
20:45Rubikon
21:55Publicitet
22:00Kiks Kosova
22:55Publicitet
23:00Edicioni Special
Fillon Titulli
00:20Apartamenti i Pafajësisë
01:05Dashuri dhe Urrejtje
02:00Humbesi Fiton
03:00Lajmet 20:00
03:32Parashikimi i motit
03:40Rubikon
05:00Kiks Kosova
06:00Ora e Pasdites
06:55Publicitet
07:00Ora Shtate
10:50Comodita Tv Shop
10:55Publicitet
11:00Flash
11:13Parashikimi i motit
11:15Apartamenti i Pafajësisë
12:00Kiks Kosova
12:50Comodita Tv Shop
13:00Flash
13:15Parashikimi i motit
13:20Publicitet
13:20Comodita Tv Shop
13:35Dashuri dhe Urrejtje
14:20Hollywood News Feed
14:42Comodita Tv Shop
15:00Lajmet 15:00
15:15Parashikimi i motit
15:17Comodita Tv Shop
15:33Publicitet
15:40Humbesi Fiton
16:30Publicitet
16:35Ora e Pasdites
17:22Publicitet
17:30Info Magazine
18:35Publicitet
18:40Apartamenti i Pafajësisë
19:30Publicitet
19:35Minuta e Fundit
19:47Publicitet
20:00Lajmet 20:00
20:30Publicitet
20:33Parashikimi i motit
20:36Publicitet
20:45Rubikon
21:55Publicitet
22:00Fakte
22:55Publicitet
23:00Edicioni Special
23:45Flash
Fillon Titulli
00:20Apartamenti i Pafajësisë
01:00Gjysme-finalja MISS UNIVERSE Albania x Kosova
02:00Humbesi Fiton
03:00Lajmet 20:00
03:35Parashikimi i motit
05:00Fc Latta
05:40Hollywood News Feed
06:05Ora e Pasdites
06:55Publicitet
07:00Ora Shtate
10:50Comodita Tv Shop
10:55Publicitet
11:00Flash
11:13Parashikimi i motit
11:15Apartamenti i Pafajësisë
12:00Fc Latta
12:50Comodita Tv Shop
13:00Flash
13:20Publicitet
13:35Dashuri dhe Urrejtje
14:20Hollywood News Feed
14:42Comodita Tv Shop
15:00Lajmet 15:00
15:15Parashikimi i motit
15:17Comodita Tv Shop
15:33Publicitet
15:40Ora e Pasdites
17:22Publicitet
17:30Info Magazine
18:35Publicitet
18:40Apartamenti i Pafajësisë
19:30Publicitet
19:35Minuta e Fundit
19:47Publicitet
20:00Lajmet 20:00
20:30Publicitet
20:33Parashikimi i motit
20:36Publicitet
21:00Gjysme-finalja MISS UNIVERSE Albania x Kosova
21:27Publicitet
21:57Publicitet
22:55Publicitet
23:00Edicioni Special
Fillon Titulli
01:10Dashuri dhe Urrejtje
01:10Apartamenti i Pafajësisë
02:00Lajmet 20:00
02:30NBA – Finale
03:35Fara e Flliqt
04:007 Dite me Panxhen
05:00Info Magazine
06:10Prive
06:55Publicitet
07:00Kim possible
07:30Blaze and the monster machines
07:55Publicitet
08:00Ora Shtate
09:12Publicitet
09:15Comodita Tv Shop
09:30Hollywood News Feed
09:55Publicitet
10:00Familja Ime
10:50Publicitet
11:00Flash
11:13Parashikimi i motit
11:15Publicitet
11:20Pet Show
11:50Prive
12:45Comodita Tv Shop
13:00Flash
13:11Publicitet
13:15Fara e Flliqt
14:15Kultora
14:45Comodita Tv Shop
15:00Lajmet 15:00
15:15Parashikimi i motit
15:20Comodita Tv Shop
15:37Publicitet
15:40Fc Latta
16:30Toka jone
16:55Publicitet
17:00Drive Zone
17:50Publicitet
18:00Ju flet Prishtina
18:50Publicitet
19:00Wazzup
20:00Lajmet 20:00
20:30Publicitet
20:33Parashikimi i motit
20:45Oxygen
23:55Publicitet