18:36, 12 Tetor 2018

Çifti që planifikonin ta humbin virgjërinë në natën e martesës pritën gjashtë vjet, transmeton Klan Kosova.

Kjo për shkak të një sëmundje të rrallë që e bënte të pamundur marrëdhënien e tyre seksuale.

Emily ishte gruaja të cilën mjekët e diagnostikuan me vaginizëm, sëmundje e cila njihet për shtrëngimin e muskujve vaginal.

“Beni u tregua shumë i durueshëm, ai është i mahnitshëm”, tha Emily pas tajtimit mjekësor.

Ben Coussens dhe Emily tani janë prindër të një djali të vogël.