10 shenja që tregojnë se i pëlqeni dikujt

10 shenja që tregojnë se i pëlqeni dikujt

NULL NULL
2 weeks më parë

Bëni plane për të shkuar në një takim të parë? Ne mund t’jua tregojmë të gjitha shenjat që duhet t’i kushtoni vëmendje për të kuptuar nëse gjysma juaj tjetër po lidhet me ju apo jo, nga kontakti me sy e deri te mënyra se si ecin pranë jush.

Me lehtësimin e kufizimeve të koronavirusit dhe kthimin e gjërave në normalitet, takimi fizik më në fund po rikthehet, kështu që besojmë se do jeni të kënaqur me disa të dhëna që mund t’ju ndihmojnë të kuptoni se a ia vlen takimi me një person të caktuar apo jo.

  1. Kontakti me sy

Kontakti me sy është një nga shenjat kryesore të lidhjes dhe mund të jetë një tregues i rëndësishëm nëse personi me të cilin keni dal në takim është i interesuar për ju.

Inbaal thotë: Kontakti me sy është akoma treguesi më i mirë i dëshirës. Nëse dikujt i pëlqeni, ata do t’ju shikojnë kur bisedoni, të mbajnë kontakte me sy dhe të mos shikojnë telefonin e tyre ose orën prapa shpinës me sytë e tyre.

  1. Shpejtësia e frymëmarrjes

Mënyra se si personi e mban veten në praninë tuaj është një tregues i fortë për mënyrën se si ndihen për ju dhe nëse ndihen të relaksuar në shoqërinë tuaj.

“A po marrin frymë shpejt?” Pyet Inbaal.

“Kjo do të thotë se ata janë të ngazëllyer që janë ulur afër jush!”

Por nëse ata marrin frymë ngadalë, nuk është një gjë e keqe, kjo thjesht do të thotë se ndihen komodë dhe të relaksuar në shoqërinë tuaj.

  1. Pozicionimi i krahut

Si i pozicionojnë krahët e tyre mund të jetë një tregues tjetër se si po ndiheni në takimin tuaj, dhe në varësi të pozicionimit mund të nënkuptojë se a janë të painteresuar, duke bërë roje ose të relaksuar.

“Krahët e kryqëzuar tregojnë një është sekret-mbajtës dhe në mbrojtje dhe sigurohuni që të mbani vëmendjen për xhepat, pasi kjo mund të nënkuptojë se e ka dorën në telefon!” Thotë Inbaal.

Pozicionimi ideal është që krahët e dikujt të jenë të këndshëm dhe të relaksuar pranë tyre.

  1. Pozicionimi i ijeve

Një qëndrim i hapur është një tregues i shkëlqyeshëm i interesit, dhe nëse shoqëruesi juaj po e kthen trupin e tij për t’u përballur me ju, mund të jetë një shenjë që takimi po shkon mirë.

Inbaal thotë: “Sigurohuni që të kontrolloni nëse e pasqyrojnë qëndrimin tuaj pasi kjo ju tregon nëse duan t’ju bëjnë përshtypje.

“Nuk po kërkojmë që dikush të jetë shumë familjar dhe tejet i afërt, por një tërheqje e dukshme është një shenjë që ju e keni tërhequr”.

  1. Stili i të ecurit

Nëse personi me të cilin keni dal në takim ecën në krah tuajin, mbetet prapa, apo ecën përpara, mund të jetë një tregues i përputhshmërisë dhe dëshirës së tyre për të qenë me ju.

Inbaal shton: “Çiftet e përputhshëm ecin në një hap, me të njëjtin ritëm dhe gjatësi të ngjashme.

“Patjetër që ju nuk po kërkoni dikë që vrapon përpara dhe ju lë mbrapa”.

Kur personi ulet, Inbaal thotë se duhet të mbani shënim për mënyrën e pozicionimit të këmbëve të tyre.

“I ulur drejt teje është e shkëlqyeshme”, por “larg teje” e di që ai/ajo ndoshta e kanë një javë plot me takime për t’i bërë”.

  1. Prekja e flokëve

Nëse personi nuk mund të ndalojë së prekuri flokët, është një shenjë e mirë që është i tërhequr nga ju dhe po ndihet flirtues.

Inbaal thotë: “Luajtja me flokët është ende shenja më e mirë që dikush është i interesuar për ju. Kini kujdes se sa shpesh personi luan me flokët, ose nëse po rregullon mbulesën e kokës. Nuk ka flokë? Ai mund të luajë me shallin ose kollaren e tij!”

  1. Dhëmbët në shfaqje

Si në shumicën e sferave të jetës, një buzëqeshje e papërmbajtur është një tregues i shkëlqyeshëm se sa po kënaqet personi duke qenë në shoqërinë tuaj.

Një buzëqeshje e madhe – veçanërisht një buzëqeshje me dhëmbë – është një tregues që gjërat po shkojnë mirë.

  1. Pozicionimi i shpinës

Nëse personi me të cilin keni dalë në takim po qëndron me ju me gjuhë të hapur të trupit, kjo është një shenjë e rëndësishme që ata janë të lumtur të jenë në takim me ju.

“Nëse po ua kthejnë shpinën, po largohen për t’i dërguar mesazh dikujt tjetër ose thjesht duke u ndjerë keq, kërkojeni faturën dhe largohuni nga aty”, këshillon Inbaal.

  1. E qeshura

Shpesh thuhet se mund të dalloni kur dikujt i pëlqeni nëse ai qesh me shakatë e këqija dhe kjo është shumë afër së vërtetës.

Të paktën, e qeshura e vërtetë është një shenjë e mirë që personi me të cilin keni dalë në takim po argëtohet me ju dhe kjo mund të nënkuptojë se po e ndien që ndjenja e tyre e tërheqjes ndaj jush rritet.

Inbaal thotë: “Ne mundohemi gjithmonë të sillemi më së miri dhe me ndonjë ambient romantik, duke u përpjekur të lëmë përshtypje. Dëgjoni tingujt – kushdo që qesh me pëshpëritje, gërhitje ose lot në sy – mund të jeni i sigurt që e keni marr zemrën e tij/saj”.

  1. Kontakti fizik

Nëse personi me të cilin keni dalë në takim po ju jep prekje të lehta gjatë bisedës dhe gjen mënyrën për të filluar kontaktin fizik, atëherë e dini që jeni duke i pëlqyer.

Inbaal thotë: “Sado e vogël ose e pafajshme – një dorë ngushëlluese në bërryl kur flisni për familjen, duke u shtrënguar së bashku për t’u vendosur në një ulëse, përplasja e duarve në stilin “high five” – është një gjest me interes, një gjest i lidhjes”.

Anna Venturas, drejtoresha e markës Foxy Bingo, shton: “Pas kaq shumë kohësh bërje takimesh virtuale ose mos takime fare, është e kuptueshme që shumë beqarë mund të ndjehen të shqetësuar për t’u rikthyer në takime fizike.