20:52, 5 Nëntor 2019

Gjatë realizimit të storjes së mëposhtme, ekipi i Klan Kosovës është kërcënuar e fyer rëndë nga një anëtar i familjes së Imamit të xhamisë së Zhabarit, Sead Bejta.

Ai ka kërcënuar gazetaren dhe kameramanin se nëse transmetohet kronika për incidentin që i ndodhi hoxhës do të paguajnë me jetë.

“Nëse publikohet vetëm një sekuencë për këtë rast, ose ti ose unë do të jemi mbi tokë”, ishte kërcënimi i familjarit të hoxhës drejtuar kameramanit të Klan Kosovës.

Një grua kanos hoxhën e Zhabarit (VIDEO)

Konkurs Pune

Lexo më shumë