23:09, 11 Janar 2017

Pasi shënuan Suarez dhe Neymar, radha për të realizuar gol kundër Atheltic Bilbao në Copa del Rey, i erdhi edhe futbollistit më të mirë të Barcelonës, Lionel Messi.

Argjentinasi ka arritur të realizojë në minutën  e 77, për të kompletuar “hat-trick” e kësaj treshe të famshme të njohur me shkurtesën MSN.

Ky është goli i Messi:
https://www.youtube.com/watch?v=secKZN1cAyo

Interesante