11:18, 14 Nëntor 2017

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur  në mbledhjen e sotmë për rinumërimin e plotë të 440 vendvotimeve nga komuna të ndryshme të Kosovës.

Rinumërimi ka të bëjë me zgjedhjet për Kuvende Komunale dhe vjen pas vendimeve të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa për rinumërim të këtyre Vendvotimeve.