23:50, 11 Janar 2017

Ashtu si në të gjithë Shqipërinë, dëbora ka zbardhur edhe qytetin e Fierit.

Për banorët e këtij qyteti, kjo është një ngjarje e rrallë pasi ky fenomen natyror ndodh pas 30 vjetësh.

Për herë të fundit ka rënë dëborë në vitin e largët 1987. Reshjet e dëborës kanë zgjatur vetëm disa minuta, aq sa është bërë e mundur një shtresë e hollë që zbardhi rrugët dhe çatitë e shtëpive, shkruan Top Channel.

Kjo nuk ka lejuar që të krijohen çrregullime në qarkullimin e automjeteve. Në një kohë kur në shumë qytete të vendit trashësia e borës ka krijuar probleme të rënda deri në furnizimin nga ajri me ushqime, për fierakët bora ishte një argëtim.

Interesante