11:00, 13 Korrik 2020

Viti 2020 konsiderohet të jetë ndër vitet më të suksesshme sa i përket kultivimit të grurit pas luftës.

Ndikim në këtë sukses, përveç klimës, pati edhe bashkëpunimi në mes pikave grumbulluese dhe fermerëve.

Gazetari Kron Sadiku na sjell një rrëfim nga fushat e Kosovës.

Konkurs Pune

Lexo më shumë