10:30, 18 Qershor 2019

Gazetarja Shpresa Sekiraqa sjell storien rreth punimeve shumë të veçanta që bëhen nga duart e një familjeje gjakovare.

Se çka krijojnë dhe me çfarë materiali, ju tregojmë vetëm përmes reportazhit të Shpresës, njofton Klan Kosova.

Ora 7 – Skulptura familjare nga Tina Hoda – Klan Kosova

Ora 7 – Skulptura familjare nga Tina Hoda – Klan Kosova Është gazetarja Shpresa Sekiraqa, ajo e cila sjell storien rreth punimeve shumë të veçanta që punohen nga duart e një familje gjakovare. Se çka krijojnë dhe në çfarë materiali ju tregojmë vetëm përmes reportazhit të Shpresës

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 17 juin 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë