20:34, 20 Gusht 2019

Akademiku Rexhep Ismajli ka mbajtur një ligjëratë në seminarin e Gjuhës Shqipe që po mbahet në Prishtinë.

Ai ka ligjëruar për dialektet e shqipes dhe interesimi për ligjëratat e tij ka qenë i madh.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Merita Neziri.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë