Sekreti për të patur shumë fat në jetë

Sekreti për të patur shumë fat në jetë

NULL NULL
4 javë më parë

Kushedi sa herë ke pyetur veten – Pse disa njerëz janë më me fat se sa disa të tjerë?

Është koha të mësosh se si ta drejtosh fatin nga vetja. Lërini katërfilët, patkonjtë apo hajmalitë e ndryshme. Lexoni më poshtë këtë këshillë të vyer.

Sekreti për të patur shumë fat në jetë është TË BËSH MIRË, PA DALLIM.

E dimë se t’i bësh mirë dikujt, të kthehet në formën e njëfarë fati. Kështu ndodh prej shekujsh.

E reja është se, është vërtetuar në mënyrë të përsëritur dhe në shumë raste se, nëse i bën nder dikujt që më pas tregohet mosmirënjohës, kjo të kthen “shumë fat” drejt teje, shkruan bota.al. Personi që është treguar mosmirënjohës, do të ketë edhe më shumë probleme se më parë, mosmirënjohja do i kthehet kundër, për fat të keq.

Pra këshilla është:

“Shpërndani sa më shumë të mira, cilitdo që ka nevojë, mundësia që t’ju kthehet mbrapsht një det me mbarësi është shumë e lartë!”

Duket se funksionon vërtetë. A ju ka ndodhur juve?