14:29, 29 Maj 2020

Regjisori amerikan, Martin Scorsese, e ka realizuar një film të shkurtër për BBC-në e që shtjellon të qenit në izolim.

Në këtë film të vetë-xhiruar, Scorsese flet se çfarë ka nënkuptuar izolimi për të, duke thënë se në të ardhmen ai do ta bartë mësimin që është detyruar ta marrë në këto rrethana – kujdesi ndaj njerëzve që i do dhe qëndrimi me ta për aq sa është e mundur.

Ky film i tij premierën e pati dje, në episodin e fundit të “Lockdown Culture with Mary Beard”, në kaudër të shout për arte të BBC-së “Front Row Late” por që tashm është rititulluar.


https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-52824249

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë