12:10, 28 Janar 2020

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka njoftuar se sot do të jetë në Bruksel ku do të zhvillojë një takim me Presidenten e Komisioniet Evropian, Ursula von der Leyen.

“Për Bruksel, sot me Presidenten e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, për Konferencën e Donatorëve, që do të mbahet në 17 shkurt nën kujdesin e saj dhe nesër në NATO në cilësinë e Kryetarit të OSBE me Sekretarin e Përgjithshëm, Jens Stoltenberg, si edhe me Këshillin e Atlantikut të Veriut”, shkruan Rama në Facebook.

Konkurs Pune

Lexo më shumë