Princi po vjen me shumë dhurata

Princi po vjen me shumë dhurata

NULL NULL
9 months më parë

Gjatë muajit shtator-tetor Prince Caffe ka vizituar të gjitha qytetet e Kosovës me fushatën “Princi po vjen”.

Kampanja ka pasë për qëllim që Prince Caffe Turke të jetë sa më afër klientëve të saj si
gjithmonë edhe duke i shpërblyer me dhurata të ndryshme të gjithë ata që janë besnik ndaj këtij brendi.
Çdo gjë e bukur e ka edhe fundin e vet, dhe këtë kampanjë Prince Caffe e mbyll me qytetin më të madhë të
Kosovës, pra në Prishtinë.

Prince Caffe njëherit i falënderon të gjithë klientët që i kanë besuar dhe që konsumojnë produktet e saj me mesazhin:

Prince Caffe do të vijë prap tek ju me plot dhurata!

Në vijim gjeni një përmbledhje të fituesve sipas qyteteve: