Preu thonjtë për herë të parë pas 30 vjetësh (VIDEO)

Preu thonjtë për herë të parë pas 30 vjetësh (VIDEO)

NULL NULL
6 days më parë

Mbajtësja e Rekordit Botëror Guinness, për thonjtë më të gjatë të duarve, theu rekordin e saj edhe një herë, para se t’i priste ato për herë të parë pas 30 vjetësh.

Ayanna Williams nga Texas fillimisht e mbajti rekordin më 2017, kur thonjtë e dorës i kishte me gjatësi  576 centimetra, dhe tani iu matën sërish para se të priteshin dhe rekordi i ri qëndron me 733 centimetra.