Përleshje në Ferizaj – arrestohen disa persona (VIDEO)

Përleshje në Ferizaj – arrestohen disa persona (VIDEO)

1 muaj më parë

Sot rreth orës 22:30 ka ndodhur një përleshje fizike midis disa personave në rrugën “12 Qershor” në Ferizaj.

Një lexues i Klan Kosova ka dërguar video nga vendi i ngjarjes, nga ku mund të vërehet se Policia ka arrestuar disa persona.

Sipas këtij lexuesi, në përleshje janë përfshirë gjashtë persona – katër vajza dhe dy djem, të cilet janë shoqëruar për në stacion policor.

Klan Kosova ka provuar të kontaktojë me zëdhënësin e Policisë për këtë rajon për të marrë më shumë informata rreth këtij rasti, mirëpo deri me tani nuk ka marrë përgjigje.

klankosova.tv