20:00, 21 Prill 2019

Të gjithë njerëzit gjatë tërë kohës shprehen se janë të shqetësuar, pasi këpucët e tyre nuk qëndrojnë të pastra.

Për të pastruar lehtë dhe shpejtë këpucët me material të lëkurës duhet të përdorni vazelinë.

Aplikoni vazelinën për 5 minuta e më pas fshijini atletet e përlyera me një leckë të lagur.

Pas kësaj do të shihni që atletet do të jenë të bardha sikur sapo i keni blerë.

Kështu mund të pastroni materialin e lëkurës.

Konkurs Pune

Lexo më shumë