Pantomimë në teatrin e kukullave - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Pantomimë në teatrin e kukullave

NULL NULL
05.05.2015 21:12
Punëtoria me fëmijë e cila do të zgjasë për 10 javë, dhe pas kësaj periudhe fëmijët e angazhuar do të kenë edhe performancën përfundimtare.

Nga 11 maji do të fillojë një program më fëmijët, i cili do të organizohet për dy grupmosha, prej 3 deri në 6 vjet dhe prej 7 deri në 11 vjet.

Arta Gashi është organizatorja e kësaj punëtorie më fëmijë e cila do të zgjasë për 10 javë, dhe pas kësaj periudhe fëmijët e angazhuar do të kenë edhe një performancë përfundimtare.

Në këtë punëtori që mbahet në Qendrën Artpolis përfshihet teatri i kukullave dhe pantomima që kanë për qëllim që fëmijët të zhvillojnë tregime.