20:27, 22 Gusht 2019

Zyrtarët e Bashkësisë Islame duke mos dashur të flasin para kamerës as të enjten, nëpërmjet një komunikate për media kanë thënë se sivjet janë therur për kurbanë 1391 krerë lopë dhe se aksioni për therjen e tyre është bërë në dy thertore.

Njëra në Hungari dhe tjetra në Istog. Një pjesë e mishit të asgjësuar i përket kësaj të fundit.

E në thertoren në Istog, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë të enjten e bëri një inspektim.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Dafina Jegeni-Krasniqi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë