22:22, 27 Shkurt 2020

Lady Gaga më në fund po bëhet gati ta publikojë “Stupid Love”!

Artistja 33-vjeçare postoi një copë arti të këngës së saj të re, një ditë para publikimit.

Arti prezantues përmban një palë buzë dhe një dhëmb çelës ariu, përfshirë edhe fjalët “Stupid Love”.

Disa orë më parë, Gaga debutoi me pamjen e parë të videoklipit të këngës, në të cilin ajo dhe një grup njerëzish futuristikë qëndrojnë së bashku në një terren me pamje aliene.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë