12:30, 20 Gusht 2019

Dhimbja e shpinës është një problem që e hasim pothuajse të gjithë për shkak të lodhjes, qëndrimit apo peshave të rënda që mund të mbajmë gjatë ditës.

Megjithatë, ka disa mënyra që ta lehtësojmë disi këtë dhimbje.

Shikoni fotot më poshtë dhe praktikojini këshillat:

Qëndroni në këtë pozicion për pesë sekonda. Përsëriteni 10 herë. Ky ushtrim forcon muskujt dhe pjesën e poshtme të shpinës.

Përsëriteni këtë ushtrim 15 herë.

Bëni dy sete nga 10 herë duke harkuar pjesën e shpinës si në foto.

Bëni rreth 10 deri në 15 përsëritje.

Përkuluni si në foto një herë në njërën anë dhe një herë në tjetrën. Bëni rreth pesë deri në 10 përsëritje.

/dritare

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë