14:00, 8 Nëntor 2019

Tani që jemi në stinën e vjeshtës është koha që këto këpucë të rrafshta t’i kemi patjetër.

Ne kemi përzgjedhur një koleksion të këpucëve pa take, që përpos që janë shumë të rehatshme, mund t’i kombinoni shumë lehtë me pothuajse të gjitha rrobat që i keni në dollapin tuaj.

Këto këpucë janë me ngjyra, modele dhe dizajne të ndryshme çka siguron se ka zgjedhje për secilën shije.

Përpos që janë super të rehatshme, këto këpucë janë edhe shumë me stil.

Prandaj, nuk do të gaboni nëse zgjedhni që këtë vjeshtë t’i keni disa nga këpucët që po ja u propozojmë 🙂

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

 

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë