Ja se si mund ta dini nëse jeni në një lidhje të njëanshme dashurie

Ja se si mund ta dini nëse jeni në një lidhje të njëanshme dashurie

NULL NULL
4 weeks më parë

Në marrëdhëniet e njëanshme dikush mund të verbohet lehtësisht, pasi gjithçka duket se është mirë për shkak të dashurisë që keni për personin.

Sidoqoftë, gjithmonë duhet të kuptoni ndryshimin midis një marrëdhënieje dhe një dashurie të njëanshme. Marrëdhëniet e njëanshme mund të jenë zhgënjyese dhe ndikojnë në shëndetin tuaj mendor pas një kohe nëse nuk ka reciprocitet nga ana tjetër.

Këtu janë disa gjëra që duhet të shikoni për të kuptuar statusin e marrëdhënies suaj:

A jeni gjithmonë ju ata që flisni?

Komunikimi është zakonisht mënyra më e mirë për të kuptuar nëse gjendeni në një marrëdhënie të tillë ose jo. E thënë thjesht, nëse jeni i vetmi që po bëni përpjekje, ka shanse që të jeni në një marrëdhënie të njëanshme. Kjo mund të reflektojë edhe në aspekte të tjera ku mund të kuptoni se nuk jeni prioritet për personin për të cilin po bëni të gjitha përpjekjet.

A kërkoni gjithmonë vetëm ju falje?

Pranimi i gabimit është i kuptueshëm, megjithatë, nëse jeni i vetmi që kërkoni falje, edhe kur nuk keni faj, atëherë kjo është një nga shenjat më të mëdha të një marrëdhënieje të njëanshme. Një shenjë tjetër kryesore e një marrëdhënieje të njëanshme është se partneri juaj ndoshta është manipulues dhe gjithmonë ju bën të ndiheni keq për gjërat për të cilat nuk keni arsye të shqetësoheni.

A jeni i vetmi që interesoheni dhe shqetësoheni për këtë marrëdhënie?

Kur jeni në një marrëdhënie të njëanshme, partneri juaj pothuajse nuk do të tregojë kurrë interes për mirëqenien tuaj dhe as nuk do të fillojë një bisedë për ju. Kjo mund të jetë një taksa mendore dhe është një ndjenjë e tmerrshme të jesh brenda.