Haziri anëtarëson Gjilanin në një organizatë europiane

Haziri anëtarëson Gjilanin në një organizatë europiane

5 vjet më parë

Lutfi Haziri, kryetari i Komunës së Gjilanit, ka bërë të ditur se qyteti që drejton është zyrtarisht i anëtarësuar në Konventën e Kryetarëve në Parlamentin Europian.

“Sot, zyrtarisht e kam nënshkruar anëtarësimin e Komunës së Gjilanit në Konventën e Kryetarëve në Parlamentin Europian. Urime gjilanas”, ka shkruar Haziri në profilin e tij në Facebook.

Konventa e Kryetarëve në Parlamentin Europian është një lëvizje europiane e cila përfshinë autoritetet regjionale dhe lokale që në mënyrë vullnetare përkushtohen në promovimin e energjisë efiçiente dhe në ruajtjen e burimeve të ripërtëritshme në territoret e tyre.