Harta Zonale për Kosovën, e gatshme për dy vjet (VIDEO) - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Harta Zonale për Kosovën, e gatshme për dy vjet (VIDEO)

NULL NULL
11/04/2018

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj të mërkurën nënshkroi vendimin për hartimin e Hartës Zonale të Kosovës.

Paralelisht me krijimin e Hartës Zonale do të krijohen edhe  ato të komunave për të cilat përgjegjës janë vetë ato, por që monitorohen nga ministria.

Krijimi i hartës zonale të Kosovës do të ndihmohet nga UN Habitati dhe organizata Gizi Gjerman. Varësisht nga puna e grupeve punuese, dokumenti do të përfundoj brenda periudhës dy vjeçare.

Kronikë nga Rejhane Selimi