Haradinaj: Nuk kemi politikë të jashtme, na udhëheq Amerika

Haradinaj: Nuk kemi politikë të jashtme, na udhëheq Amerika

2 vjet më parë

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka thënë, të paktën sipas shkrimeve të medieve serbe, se Kosova nuk ka politikë të jashtme.

Në këtë aspekt, ai ka deklaruar se shteti i tij i përket klubit që e udhëheq Amerika.

“Ne jemi pjesë e Evropës dhe bashkëpunojmë me Brukselin e Berlinin. Megjithatë, kur bëhet fjalë për politikën e jashtme, ne jemi pjesë e klubit të cilin e udhëheq Amerika. Ne nuk e kemi problem ta pranojmë këtë, nuk kemi ne kohë të merremi me problemet e botës”, ka thënë ai për televizionin “Happy”, transmeton klankosova.tv