19:00, 28 Janar 2020

Ndonjëherë thjesht gjërat që po planifikojmë mund të jenë kundër nesh.

Duke filluar nga relaksimi e deri tek gatimet në kuzhinë, ndodhë që të kemi eksperienca të quditshme, transmeton Klan Kosova.

E krejt kjo ngjanë se jeta po përpiqet të ndryshojë kartat tona gjatë gjithë kohës për ta bërë lojën më interesante.

Bright Side, së bashku me këta 20 njerëz, pajtohen që edhe nëse 99% e asaj që planifikon nuk funksionon, duhet të qëndrosh i qetë dhe pozitiv.

Konkurs Pune

Lexo më shumë