20:52, 19 Shkurt 2020

Një ngjarje jo e zakontë ka ndodhur sot në Dubai.

Atje një sportist bëri një paraqitje interesante, duke veshur rrobat me fibra karboni.

Ai po ashtu vendosi edhe krahët dhe fluturoi.

Kronikë nga gazetarja Iliri Pireva.

Konkurs Pune

Lexo më shumë