10:38, 24 Shkurt 2020

Gazetari Kushtrim Bekolli, na sjellë punën e Gramoz Boshnjakut i cili së fundmi ka krijuar me dhjetëra filterë të instagram.

Se për çfarë filterë ai njihet dhe çka po krijon ai së fundmi e kuptojmë vetëm përmes rrëfimit të gazetarit tonë.

Ora 7 – Filterët e famshëm të Instagram punuar nga Gramoz Boshnjaku

Ora 7 – Filterët e famshëm të Instagram punuar nga Gramoz BoshnjakuDita e hënë në Klan Kosova nisi me gazetarin Kushtrim Bekolli, i cili na solli punën e Gramoz Boshnjakut i cili së fundmi ka krijuar me dhjeta filter të instagram. Se me çfarë filter ai njihet dhe çka po krijon ai së fundmi e kuptojmë vetëm përmes rrëfimit të gazetarit tonë.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 24 février 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë