Fillon “Ta Pastrojmë Kosovën” - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Fillon “Ta Pastrojmë Kosovën”

NULL NULL
22/05/2015
Iniciativa “Ta Pastrojmë Kosovën” ka filluar në Prishtinë. 100 deponi pritet të pastrohen vetëm në kryeqytet. Në aktivitet po marrin pjesë rreth 500 nxënës, transmeton Klan Kosova.

Aktiviteti Ta Pastrojmë Kosovën ka filluar ashtu siç ishte planifikuar, fillimisht në Lagjen Arbëria 3, për të vazhduar më pas në tërë Prishtinën.

Në aktivitet po marrin pjesë rreth 500 nxënës nga shkolla të Prishtinës, për të ndihmuar në pastrimin e deponive, që nga 351 sa janë identifikuar gjithsej në Kosovë, 100 prej tyre janë vetëm në Prishtinë, transmeton Klan Kosova.

Iniciativës iu ka bashkuar edhe Forca e Sigurisë së Kosovës dhe Ministri i Ambientit, Ferdi Agani, i cili tha se ndjehet i lumtur për nismën, por që për ambientin duhet të bëhet edhe më shumë.

Pjesë e aktivitet ishin edhe shumë organizmat tjera jo qeveritare, në këtë iniciativë që po shtrihet në tërë territorin e Kosovës.