"Eureka" teston nxënësit (VIDEO)

“Eureka” teston nxënësit (VIDEO)

10 muaj më parë

Disa nxënës të klasave të nënta sot iu nënshtruan një testi të inteligjencës.

Ky është viti i shtatë që organizohet diçka e tillë, dhe organizatorët, nga një kolegj privat, thonë se do të japin edhe shpërblime për më të mirët.

Kronikë e gazetarit Flamur Gajtani.