20:20, 4 Janar 2019

Një njohës i problematikës së grabitjeve po alarmon se pas bankave, kjo valë grabitjesh do të ketë cak edhe njerëzit që konsiderohen më të pasur.

Ndërsa, gjithë këtë situatë e arsyeton edhe me lëshimet joprofesionale nga institucionet e rendit dhe ligjit, njofton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga gazetarja Blerta Ahmeti.

Konkurs Pune

Lexo më shumë