17:30, 21 Janar 2020

Nuk është aq shpesh që ju shihni një person albin në rrugë, pasi janë mjaft të rrallë. Kjo është arsyeja pse historia e dy motrave nga Kazakistani ka magjepsur njerëz nga e gjithë bota.

Ato kanë lindur në një familje, 12 vjet diferencë dhe kanë një gjë të përbashkët – të dyja janë albine, njofton Klan Kosova.

Tani është koha që ju të takoni këto vajza përrallore.

Konkurs Pune

Lexo më shumë