21:07, 15 Maj 2020

Kanë mbetur edhe pak minuta para se të jehojë zëri i këngëtarit Dritëro Shaqirit në Gjilan.

Ky koncert është organizuar nga televizioni Klan Kosova në kuadër të kampanjës “Rri n’shpi” me qëllim që t’i argëtojë qytetarët e Gjilanit dhe më gjerë në këtë kohë pandemie.

Këngëtari Shaqiri përmes një lidhje direkt në edicionin e lajmeve të orës 20:00 në Klan Kosova ka bërë të ditur se repertori është i përbërë kryesisht me këngë të vjetra.

Koncerti pritet të fillojë sonte (15 maj, 2020) në ora 21:30 dhe do të transmetohet në ekranin e Klan Kosovës.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë