22:42, 3 Korrik 2020

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli, ka treguar se a është i prekur me Covid-19.

“Meqënëse interesimi i miqëve e gazetarëve është i madh për të konfirmuar lajmin nëse jam Covid pozitv. Lajmi është i vërtetë. Më është konfirmuar që analiza ime ka dalur Covid pozitiv. Gjendja ime është e mirë dhe jam vetëizoluar sipas rekomandimeve”, ka shkruar Avdyli në rrjetin social Facebook.

Konkurs Pune

Lexo më shumë