23:58, 6 Korrik 2020

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se sot janë regjistruar edhe 195 raste të reja me Covid-19 në Kosovë.

Sipas njoftimit të IKSHPK-së komuna e Prishtinës i ka 102 raste.

Këto janë rastet e reja sipas komunave:

Rastet pozitive janë nga: komuna e Prishtinës 102 raste, komuna e Ferizajt 17 raste, komuna e Fushë Kosovës 11 raste, komuna e Gjakovës 10 raste, komuna e Gjilanit 8 raste, komuna e Prizrenit 7 raste, komuna e Deçanit 6 raste, komuna e Mitrovicës 5 raste, komuna e Drenasit 4 raste, komuna e Skenderajt 4 raste, komuna e Lipjanit 4 raste, komuna e Obiliqit 3 raste, komuna e Rahovecit 3 raste, komuna e Pejës 2 raste, komuna e Vushtrrisë 2 raste, komuna e Shtimes 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Graçanicë, Kaçanik, Kamenicë, Podujevë dhe Suharekë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë