Borrell: Në takimin informal të Ministrave të Jashtëm në Berlin marrëdhënia BE-Turiq do të jetë në agjendë

Borrell: Në takimin informal të Ministrave të Jashtëm në Berlin marrëdhënia BE-Turiq do të jetë në agjendë

2 muaj më parë

Shefi i Diplomacisë së BE-së, Josep Borrell, ka thënë se marrëdhëniet e mira në mes tyre dhe Turqisë janë në interes të të gjithëve.

“Ne duhet që bashkërisht t’i adresojmë dallimet përmes dialogut dhe të shmangim veprimet unilaterale”, është shprehur ai, transmeton Klan Kosova.

“Në takimin informal të Ministrave të Jashtëm të BE-së që mbahet në Berlin në fund të gushtit, marrëdhëniet BE-Turqi do të jenë në agjendë”.