Amerikanët bëjnë muzikë në Prizren (VIDEO)

Amerikanët bëjnë muzikë në Prizren (VIDEO)

NULL NULL
2 vjet më parë

Kryeqyteti i kulturës, Prizreni ka pritur e përcjellur artistë nga më të ndryshmit që erdhën nga i gjithë globi.

Por, të tillë sikur ata që performuan të enjten nuk pati rast t’i shoh e dëgjoi më herët.

Horseshoe Road dhe Kyle Dillingham, nga Oklahoma e SHBA-së për një orë argëtuan prizrenasit në qendër të qytetit.

Performaca e tyre mahniti edhe ata që merren vet me muzikë.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Halil Berisha.