Ambasada e SHBA-së në Gjermani i cilëson historike marrëveshjet për hekurudhat dhe autostradat

Ambasada e SHBA-së në Gjermani i cilëson historike marrëveshjet për hekurudhat dhe autostradat

NULL NULL
11 muaj më parë

Ambasada Amerikane në Gjermani i ka cilësuar si historike marrëveshjet e arritura mes Kosovës dhe Serbisë për linjën hekurudhore dhe autostradat.

“Ambasadori Richard Grenell e ka hapur Konferencën e Sigurisë në Munih me nënshkrimin e marrëveshjeve historike për linjën hekurudhore dhe autostradat mes Serbisë dhe Kosovës. Këto marrëveshje e pasojnë marrëveshjen e fundit që u nënshkrua muajin e kaluar për rikthimin e fluturimeve direkte mes Beogradit dhe Prishtinës”, thuhet në postimin e tyre në Twitter.