8:56, 17 Mars 2020

Aktori britanik Idris Elba thotë se ai ka dalë pozitiv për koronavirus dhe po e karantinon vetë.

Në një video të shpërndarë në Twitter, Elba tha se ai e bëri testin pasi kuptoi se i ishte ekspozuar një personi të infektuar.

Konkurs Pune

Lexo më shumë