13:02, 6 Mars 2020

Aktori i njohur Fatmir Spahiu, ka dalur sot me një kërkesë të hapur ndaj Kryeministrit Albin Kurti, për tu mobilizuar për Coronavirus pas situatës së krijuar globale.

Ky reagim i aktorit vjen si rezultat i vëmendjes së Kurtit në zhvillimet tjera në vend, por jo dhe në atë në të cilën e ka vëmendjen bota, ku qeveritë përkatëse po ofrojnë për qytetarët e tyre masa mbrojtëse ndaj këtij virusi, njofton Klan Kosova.

”Kryeminister Albin Kurti, Bota eshte kaH mobilizohet per CoronaVirus. Qytetaret e vendeve te rajonit po furnizohen nga qeverite perkatese me maska, dezinfektues dhe mjete tjera te mbrojtjes.

Situata eshte alarmante dhe kerkon syqeltesi. Deri sa mediat tona te fillojne te meren me edukim lidhur me kete teme, ju ftoj ta ndiqni CNN dhe te merni informacionin e nevojshem se si te mbrohemi. Nje zyrare e larte e Organizates Boterore te Shendetesise sot ne nje lidhje te drejtperdrejte tha qe “Angazhimi i secilit indivit ne glob eshte i obligueshem 😳”

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë