Prindi denoncon shkollën e dhunshme - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Prindi denoncon shkollën e dhunshme

NULL NULL
02/05/2015

Një baba nga Massachusetts i SHBA-ve ka reaguar për ngacmimin e fëmijës së tij 8-vjeçar në shkollë dhe mungesën e marrjes së masave nga ana e shkollës.

Charles Nesbitt ka pranuar një thirrje nga motra medicinale prej shkollës së djalit të tij për  ta marrë atë, pasi fëmija kishte pësuar lëndime.

https://www.youtube.com/watch?v=a3YjPztOui0

Mirëpo, kur Nesbitt pa gjendjen e djalit të tij menjëherë kuptoi se çka i kishte ndodhur. Ai u nervozua që shkolla Timony Grammar nuk bëri asgjë edhe pse ai dy javë më parë kishte raportuar që fëmija po i ngacmohej.

Nga neveria për ndodhinë, Nesbitt fotografoi  djalin e tij të lënduar, foto të cilat më pas i postoi në Facebook duke u vënë mbishkrimin “Përkujdesja në Shkollën Methuen”.

Ky postim i Nesbitt mori përmasa të gjera publike dhe i detyroi udhëheqësit e shkollës që të kundërpërgjigjen duke mohuar që fëmija ka pasur ngacmime në shkollë.

School_Bully

Nesbitt ka thënë se tani i ka larguar nga shkolla Timony të tre fëmijët e tij dhe ka angazhuar avokat lidhur me këtë çështje.