b070423ai
23rd April 2007
Defence Leaders Forum in Noordwijk aan Zee, The Netherlands
Finding comprehensive solutions to crisis response and crisis management: Afghanistan as a stabilization and recontruction mission.
- Jamie Shea (Director Policy and Planning, NATO) facilitator
8:43, 18 Shkurt 2016

Ish-zëdhënësi i NATO-së, Jamie Shea sot do të qëndrojë për viztë në  Kosovë, ku në një ceremoni rasti do të nderohet me çmimin ndërkombëtar për të drejtat e njeriut nga Kolegji AAB.

Ceremonia solemne e dorëzimit të çmimit do të bëhet në praninë e krerëve të institucioneve të Kosovës, Shqipërisë, atyre  të institucioneve të bashkësisë ndërkombëtare në Kosovë, të ambasadorëve të akredituar në Kosovë, si dhe në prani të figurave me rëndësi të jetës publike.

Ceremonia mbahet në orën 20:00 në teatrin AAB, transmeton Klan Kosova.

 

Interesante