8:21, 15 Shkurt 2020

Universiteti i Prishtinës për shënimin e 50 vjetorit të themelimit sot do të organizojë një ceremoni solemne.

Aty do të marrin pjesë edhe krerët institucionale si kryeparlamentarja Vjosa Osmani dhe zëvendëskryeministri Haki Abazi, njofton Klan Kosova.

Po ashtu, në këtë ceremoni fjalim do të mbajë edhe rektori Marjan Dema.

Konkurs Pune

Lexo më shumë