Vitia: Së bashku edhe njëherë të mobilizuar për të mbrojtur të drejtën absolute - të jetës - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Vitia: Së bashku edhe njëherë të mobilizuar për të mbrojtur të drejtën absolute – të jetës

NULL NULL
15/04/2020

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia sot, ndryshe nga postimet e mëhershme kur ka kërkuar respektim të masave ose ka dhënë ndonjë lajm , ka zgjedhur që t’i falënderojë qytetarët dhe të gjithë ata që janë në krye të detyrës në këtë kohë pandemie.

Ai ka thënë se gjendja është duke u monitoruar çdo orë dhe po trajtohet secila vështirësi që paraqitet, derisa ka shtuar se janë duke u përpjekur që t’i përgjigjen secilës pyetje të qytetarëve.

“Më e rëndësishme se kurrë më parë është: angazhimi kolektiv dhe adresimi profesional. Ju faleminderit edhe njëherë. Së bashku edhe njëherë të mobilizuar për të mbrojtur të drejtën absolute, të drejtën e jetës”.

Postimi i plotë i Arben Vitisë në Facebook:

Të gjithë bashkë për mbrojtjen e jetës dhe shëndetit

Të nderuara qytetare dhe qytetarë,

Sot dëshirojmë vetëm t’ju falenderojmë:

T’ju falenderojmë për bashkëpunimin tuaj duke qëndruar në shtëpi në këto kushte të vështira, ndihmoni realizimin e masave të ndërmarra për të mbrojtur jetën dhe shëndetin.

T’ju falenderojmë ju qytetarë që përbëni efektivin e Policisë së Kosovës.

Ju qytetarë që jeni mjekë, infermierë, epidemiologë, laborantë, mami, si dhe ju që përbëni të gjithë stafin mbështetës.

Ju qytetarë që keni sot përgjegjësinë e lartë të të qenit kryetarë të Komunave, ose të jeni staf i tyre.

Ju qytetarë që realizoni tërë veprimtarinë biznesore, prodhuese e tregtare, që siguroni prapavijën e rezistencës sonë të përditshme.

Ne po e monitorojmë çdo orë gjendjen dhe po trajtojmë me përgjegjësi çdo vështirësi që po paraqitet.

Do të përpiqemi t’i përgjigjemi çdo pyetjeje që do të na vijë prej jush me qartësinë e nevojshme dhe shpejtësi.

Më e rëndësishme se kurrë më parë është: angazhimi kolektiv dhe adresimi profesional.

Ju faleminderit edhe njëherë.

Së bashku edhe njëherë të mobilizuar për të mbrojtur të drejtën absolute, të drejtën e jetës.