9:45, 8 Prill 2020

Gazetari Ardian Gaxherri sjell storien e Berat Hasanit – një 17 vjeçari i cili është goxha i veçantë në programim dhe krijimin e lojërave të ndryshme kompjuterike.

Projekti i tij i fundit quhet System Invaders që tani gjendet edhe në platformat më të mëdha ndërkombëtare të lojërave.

Kush është ky djalosh, cilat janë krijimet e tij dhe shumëçka tjetër mund ta mësoni përmes stories.

Konkurs Pune

Lexo më shumë