Veseli urdhëron, Rafuna e rrit buxhetin (VIDEO)

Veseli urdhëron, Rafuna e rrit buxhetin (VIDEO)

8 muaj më parë

Një planifikim buxhetor e kërkoi Kadri Veseli.

Mbrëmë në Klan ai tha se ka kërkuar nga ministri i financave në detyrë që të dyfishojë mjetet për sigurinë dhe sovranitetin e shtetit të Kosovës.

Ndërkaq, pa kaluar as 24 orë, kërkesa e tillë u nis të jetësohet.

Kronikë e gazetarit Agan Hajdarhoxha.