21:32, 20 Gusht 2019

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, sot ka takuar edhe gra dhe të rinj në Prizren, të cilët ka thënë se janë plot entuziazëm për ta luftuar korrupsionin dhe për të ndërtuar një të ardhme më të mirë.

“Ne e ndryshojmë vendin duke ndryshuar vetveten dhe duke krijuar hapësirë më të madhe për gratë dhe të rinjtë që të bashkohen në rrugëtimin tonë”, ka shkruar Veseli, njofton Klan Kosova.

“Kjo është PDK-ja, e re, e freskët, plot entuziazëm, me kuadro të kualifikuar dhe të gatshëm për të luftuar korrupsionin dhe për të ndërtuar një të ardhme më të mirë!”.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë