22:24, 19 Shtator 2019

Kandidati për kryeministër, Kadri Veseli, iu ka kërkuar qytetarëve që të mos iu besojnë kundërkandidatëve kur thonë se do ta heqin taksën.

“Nuk janë të sinqertë ata që flasin, po ju mashtrojnë edhe mos ju besoni. Taksën do ta heqin ditën e parë dhe pa dinjitet”.

Ai në Zona Zgjedhore në Klan Kosova tha se ai do ta vazhdojë projektin e nisur të taksës me amerikanët.

“Kam me e mbajtur atë projekt sepse e kam filluar me amerikanët. Jam njeri i këtij vendi dhe jam këtu nuk dua të ma mashtrojë askush popullin tim. Po e manipulojnë popullin vetëm për disa vota. Kur ne ulemi bashkë ata e ulin kokën”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë